Dorpshart appartementengebouw C

Appartementengebouw C: wonen in optima forma

Appartementengebouw C heeft een klassieke, elegante architectuur. De 12 drie-kamer-appartementen en 4 exclusieve penthouses (van 128 tot 155 m2) staan garant voor luxe wonen. Opvallend is de detaillering, de hoogwaardige afwerking, de veel voorkomende franse balkons en de royale buitenruimtes.

Alle appartementen in gebouw C zijn verkocht.

Volg het laatste nieuws met de nieuwsbrief!

Schrijf je in als geïnteresseerde, zo krijg je de nieuwsbrieven en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Schitterend uitzicht op het klooster

Appartementengebouw C ligt centraal in het dorpshart. De voorzijde ligt aan een mooi ‘green field’ en heeft een schitterend zicht op de abdij. Slaat u rechtsaf, dan wandelt u langs het Gezondheidscentrum via de oude bomenlaan zo naar het dorp.

Van alle gemakken voorzien

Uw appartement in Koningsoord wordt compleet opgeleverd, inclusief een compleet badkamer- en toiletpakket. U kunt dat naar eigen smaak samenstellen en desgewenst zelfs nog uitbreiden bij de Plieger toonzaal
in Zaltbommel. Ook de juiste binnendeuren dragen bij aan de sfeer in huis. In uw appartement komen natuurlijk mooie, kwalitatieve stompe deuren. U kunt uiteraard kiezen uit verschillende deuren en daarmee uw eigen stijl bepalen.

Comfort met een druk op de knop

Ieder appartement is uitgerust met de Heijmans SlimWonen huisautomatisering. Zo bedient u vanaf de bank, of zelfs buitenshuis, de verwarming, ‘slimme stekkers’ en verlichting in alle gewenste kamers. Dit alles met een druk op de knop van uw mobiele telefoon of tablet. Heijmans SlimWonen brengt niet alleen veel gemak en comfort, het helpt u ook energie te besparen en het waakt over uw veiligheid en gezondheid. Uiteraard is het systeem goed beveiligd en kunt u alle apparaten ook nog ‘gewoon’ bedienen, bijvoorbeeld als uw wifi onverhoopt uitvalt.

Met eigen parkeerplaats

Parkeren doet u als bewoner op de speciaal daartoe gereserveerde en met een slagboom afgesloten parkeerzone. De parkeerplaatsen zijn op nummer toegewezen, zo bent u altijd verzekerd van een eigen plekje. Ook aan de bezoekers is gedacht, zij parkeren eenvoudig op de ruime parkeerterreinen rondom het Dorpshart.

ondernemen

Vanaf nu houden we je automatisch op de hoogte rondom de ontwikkelingen van Koningsoord.

Maak je woonwensen waar.

Vul de enquête in en ondervind of je van Koningsoord jouw thuis wilt maken.

Naar de enquête
NU INSCHRIJVEN