Dorpshart appartementengebouw F

Appartementengebouw F: voor elk wat wils

In appartementengebouw F komen 28 koopappartementen: 4-kamer, 3-kamer en 2-kamerappartementen. De gevarieerde architectuur zorgt voor een speels aanzicht. Verschillende kapvormen en diverse kleuren metselwerk geven ieder appartement zijn eigen uitstraling.

Alle appartementen in gebouw F zijn verkocht.

Volg het laatste nieuws met de nieuwsbrief!

Schrijf je in als geïnteresseerde, zo krijg je de nieuwsbrieven en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Tussen dorpshart en woonwijk

Appartementengebouw F ligt aan de rand van het winkelhart, dichtbij de parkeerplaatsen, en kijkt in zuidelijke richting uit naar woon-deelgebied Mariënkroon.

Van alle gemakken voorzien

Uw appartement in Koningsoord wordt compleet opgeleverd, inclusief een compleet badkamer- en toiletpakket. U kunt dat naar eigen smaak samenstellen en desgewenst zelfs nog uitbreiden bij de Plieger toonzaal in Zaltbommel. Ook de juiste binnendeuren dragen bij aan de sfeer in huis. In uw appartement komen natuurlijk mooie, kwalitatieve deuren. U kunt uiteraard kiezen uit verschillende pakketten.

Comfort met een druk op de knop

Ieder appartement is uitgerust met de Heijmans SlimWonen huisautomatisering. Zo bedient u vanaf de bank, of zelfs buitenshuis, de verwarming, ‘slimme stekkers’ en verlichting in alle gewenste kamers. Dit alles met een druk op de knop van uw mobiele telefoon of tablet. Heijmans SlimWonen brengt niet alleen veel gemak en comfort, het helpt u ook energie te besparen en het waakt over uw veiligheid en gezondheid. Slimme brandmelders schakelen de verlichting in ingeval van nood. Bij het activeren van de rookmelder wordt daarmee uw vluchtweg verlicht. De schakelprogramma’s die de lampen bedienen zijn ook ideaal indien u een paar dagen weg bent. Uiteraard is het systeem goed beveiligd en kunt u alle apparaten ook nog ‘gewoon’ bedienen, bijvoorbeeld als uw wifi onverhoopt uitvalt.

Met eigen parkeerplaats

Parkeren doet u als bewoner op de speciaal daartoe gereserveerde en met een slagboom afgesloten parkeerzone. De parkeerplaatsen zijn op nummer toegewezen, zo bent u altijd verzekerd van een eigen plekje. Ook aan de bezoekers is gedacht, zij parkeren eenvoudig op de ruime parkeerterreinen rondom het Dorpshart.

Vanaf nu houden we je automatisch op de hoogte rondom de ontwikkelingen van Koningsoord.

Maak je woonwensen waar.

Vul de enquête in en ondervind of je van Koningsoord jouw thuis wilt maken.

Naar de enquête
NU INSCHRIJVEN