Tijd voor nieuwe plannen in Koningsoord Dit is Abdijpoort! Slide

Koningsoord
Koningsoord
Koningsoord
Koningsoord

Koningsoord: hèt nieuwbouwproject van Berkel-Enschot

Koningsoord is een nieuwbouw project mét karakter, geïnspireerd door een rijke historie, op een plek met een ziel naast een prachtig oud klooster. Hier vind je ruimte en groen, slechts 6 km van hartje Tilburg. In dit nieuwe sfeervolle dorpshart van Berkel-Enschot vind je bijna alle typen nieuwbouw koopwoningen. Van appartementen tot rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen, pal naast winkels en voorzieningen. Laat de stad maar voortrazen, tijd voor een stapje terug en toch een flinke sprong vooruit.

Nieuwbouw mét karakter

Koningsoord is uniek. Een oud klooster net voorbij je achtertuin geeft dit nieuwbouw project een bijzondere ambiance. Een inspirerende omgeving, vol met authentieke details. In die geest is het plan ontworpen. Geïnspireerd door een rijke historie, gecreëerd voor het wonen van nu. Een plek van pareltjes, pronkstukken en kroonjuwelen. Een plek van verrassen en verwonderen.

Alle typen koopwoningen

Koningsoord heeft voor ieder wat wils. Hier vind je ieder type nieuwbouw koopwoningen of koopappartementen.

Luxe appartementen en penthouses in deelgebied Dorpshart en karakterwoningen, driekappers, twee-onder-een-kapwoningen, gelijkvloerse patiowoningen en vrijstaande woningen in deelgebied Mariënkroon.

Vertrouwd en alles dichtbij

Koningsoord voelt als thuis. Soms is stilstaan een broodnodig goed en zoveel gezonder dan alsmaar doorgaan. Geïnspireerd door onze visie ‘terug naar Brabant’ voelt wonen in Koningsoord als thuiskomen. Dat is te wijden aan de hartelijke, sympathieke persoonlijkheid van het dorp Berkel-Enschot. Je bent maar 12 minuten van het centrum van Tilburg en toch is er hier meer tijd voor elkaar, meer tijd om te genieten van het leven.

Groen en ruimte in overvloed

Ruimte is ook luxe. Berkel-Enschot heeft alles wat het leven aangenaam maakt: alle voorzieningen, kleine en grote winkels (straks gebundeld in een sfeervol dorpshart) en vele (sport-)verenigingen. Maar ook volop groen, rust en recreatie. Hier heb je nog ruimte om je heen. En… ruimte ìn huis. Ruimte om te leven, ruimte om te groeien. Voor jou, voor je gezin. Koningsoord, waar royaal wonen en rijk leven elkaar ontmoeten.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Royaal wonen, rijk leven… in Koningsoord.

Laatste nieuws

Vanaf nu houden we je automatisch op de hoogte rondom de ontwikkelingen van Koningsoord.

Maak je woonwensen waar.

Vul de enquête in en ondervind of je van Koningsoord jouw thuis wilt maken.

Naar de enquête
NU INSCHRIJVEN