Ondernemen

Commerciële ruimtes in deelgebied Dorpshart

Deelgebied Dorpshart wordt de kern van gebiedsontwikkeling Koningsoord. Met circa 11.000 m2 winkel-/bedrijfsruimtes en zo’n 140 nieuwbouw huur- en koop-appartementen wordt dit het levendige hart van Berkel-Enschot. De ideale plek om te ondernemen! Ben je op zoek naar commerciële ruimte voor je bedrijf of winkel? Bekijk het beschikbare aanbod op de plattegrond en mail naar Heijmans.

Zoek beschikbaarheid met de interactieve plattegrond. Met de interactieve plattegrond kun je zoeken naar beschikbare winkelruimte, commerciële ruimte of bedrijfsruimte(n) in het winkelcentrum Koningsoord. Of je nu op zoek bent naar koop of huur, groot of klein!

Huur of koop. Groot of klein.

In de plint van de vier woonblokken in deelgebied Dorpshart van Koningsoord wordt in totaal ruim 11.000 m2 commerciële (winkel)ruimte gerealiseerd. Deze ruimte wordt in grote mate betrokken door de ondernemers van het huidige winkelcentrum Eikenbosch. Naast de komst van oude bekenden zullen ook nieuwe ondernemers hun opwachting maken. Er is nog winkelruimte te koop of te huur. Bekijk de beschikbaarheid in de plattegrond.

Een diverse mix van branches

In het Dorpshart komen straks drie grote supermarkten (Albert Heijn, Jumbo en Aldi). Daarnaast is er in het winkelcentrum plaats voor landelijke, regionale als ook lokale ondernemers. Doelstelling is een evenwichtige branchering met elkaar aanvullende winkels/branches. Informeer naar de actuele invulling om te zien waar uw onderneming het beste past.

Riante parkeermogelijkheden

Het Dorpshart beschikt over een riante, openbare parkeergelegenheid op het maaiveld van maar liefst ruim 600 gratis parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn rondom het winkelcentrum gesitueerd, het grootste deel direct aansluitend op de gebiedsontsluitingsweg ten westen van het winkelcentrum Koningsoord. Het winkelcentrum kent een goede bereikbaarheid met zowel auto, fiets als te voet.

Meer info: contact met Heijmans

Bel 06 – 54 31 90 46 of mail naar de heer Reinier Janssen.

Stuur e-mail
Vanaf nu houden we je automatisch op de hoogte rondom de ontwikkelingen van Koningsoord.

Maak je woonwensen waar.

Vul de enquête in en ondervind of je van Koningsoord jouw thuis wilt maken.

Naar de enquête
NU INSCHRIJVEN