Vrijstaande woningen

7 vrijstaande Bedaux de Brouwer woningen
vanaf € 659.000 vrij op naam

De voordelen in het kort? Een woning die helemaal compleet wordt opgeleverd met luxe keuken en badkamer. Riante leefruimten met veel mogelijkheden qua indelingen, met extra ruimten en functies op de begane grond zonder uit te hoeven bouwen. Ligging op een toplocatie, aan een karakteristieke bomenlaan. Een luxe woning zoals jij dat wil, zonder financiële verrassingen.

Interesse? Contact met Mooi Wonen

Mooi Wonen is hét alternatief voor ‘zelfbouwen’

Interesse? Contact met Mooi Wonen

Mooi Wonen
Bloom VastgoedCreatie realiseert in deelgebied Mariënkroon (fase 4) zeven vrijstaande woningen.

Deze riante woningen hebben een sterke eigen identiteit, met stijlvolle architectuur van Thomas Bedaux van Bedaux de Brouwer Architecten. Dit gerenommeerde bureau staat bekend om zijn stijl: de huizen doen vertrouwd aan, alsof ze altijd al op deze plek hebben gestaan. Tegelijkertijd zien ze er na lange tijd nog als nieuw uit, door de moderne aanvullingen zoals de grote raampartijen.

Wonen in het prachtige Brabantse landschap
De woningen zijn gelegen op ruime kavels aan de rand van deelgebied Mariënkroon. Ze zijn op een prominente plek gesitueerd. Voor de deur ligt een groene zone; de mooie, oude eikenlaan van de voormalige kloostertuinen. De tuinligging is op het westen gericht.

Hier gaan exclusieve architectuur, superieure bouwkwaliteit en een toplocatie hand in hand.

Alle voorzieningen in de buurt
Koningsoord wordt het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot. Een groene wijk in het Brabantse landschap op fietsafstand van Tilburg en Oisterwijk. Kenmerkend is de sprekende architectuur en de vele voorzieningen in het naastgelegen, nieuwe winkelhart.

Luxe en compleet
Gewoon meer kwaliteit! Dat zie je overal. Gladde plafonds, stompe deuren, overal vloerverwarming, standaard een luxe keuken en sanitair. En gasloos uiteraard!

Volop indelingsmogelijkheden
Een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Geen probleem. Liever een aparte speelkamer of kantoor? Ook dat is mogelijk. Wil je de keuken aan de straatkant of tuinkant? Het kan allebei. Bij Mooi Wonen bepaal jij hoe je woning wordt gerealiseerd.

vrijstaand
Vanaf nu houden we je automatisch op de hoogte rondom de ontwikkelingen van Koningsoord.

Maak je woonwensen waar.

Vul de enquête in en ondervind of je van Koningsoord jouw thuis wilt maken.

Naar de enquête
NU INSCHRIJVEN