Woningen Mariënkroon – NU IN VERKOOP

Jouw woning in deelgebied Mariënkroon: rust, ruimte en rijkdom

Rondom het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot komen rustige woongebieden. Het eerste deelgebied van Koningsoord dat in ontwikkeling gaat heet Mariënkroon. Er is ruimte tot zo’n 100 woningen en er komt een gevarieerd aanbod: rij(karakter)woningen, twee-onder-een-kapwoningen, gelijkvloerse patiowoningen en vrijstaande woningen.
Bekijk ze allemaal op deze pagina!

6 Twee-onder-één-kapwoning in Mariënkroon, vanaf € 459.000 von

Op dit moment zijn er 6 twee-onder-één-kapwoningen in de verkoop. Deze statige woningen liggen op riante kavels met de tuinen op het zuiden. Opvallend is het luxe materiaalgebruik: zinken watergoten, daklijsten en dakkapellen, mooie metselverbanden met reliëfs en geglazuurde accenten. Kies voor een Z-woonkamer of een aangebouwde garage. Voorzien van alle moderne gemakken: energiezuinige installaties, onderhoudsarm en Heijmans SlimWonen huisbesturing.

Bekijk hier de brochure. Prijzen en meer info op de downloads pagina.

12 Rij(karakter)woning Mariënkroon, vanaf € 319.000 von

Op dit moment zijn er 12 rij(karakter)woningen in verkoop. De woningen hebben een tuin op het westen en zijn extra ruim, met beukmaten tot wel 6 meter breed. Opvallend is de schitterende architectuur en mooie materialen: zinken elementen en geglazuurde stenen. Inclusief luxe details als een sfeervolle gashaard en de extra plafondhoogte van ruim drie meter. Zonnepanelen, vloerverwarming op iedere verdieping en Heijmans SlimWonen huisautomatisering zijn inbegrepen.

Bekijk hier de brochure. Prijzen en meer info op de downloads pagina.

7 Gelijkvloerse patiowoning Mariënkroon, vanaf € 305.000 von

Op dit moment zijn er 7 patiowoningen in verkoop. Deze gelijkvloerse woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond én een eigen tuin. Dankzij de verdieping kun je extra (slaap- of logeer-) kamers maken of heb je extra bergruimte. De slaapkamer beneden kun je ook gebruiken om je woonruimte te vergroten. Onderhoudsarm en energiezuinig, inclusief zonnepanelen. Heijmans SlimWonen huisautomatisering verhoogt je comfort en waakt over je veiligheid en gezondheid.

Vraag de brochure op bij de makelaars. Prijzen en meer info op de downloads pagina.

Vrijstaande woningen

Aan de rand van deelgebied Mariënkroon, naast de mooie bomenrijen, zullen enkele pareltjes worden ontwikkeld. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van de vrijstaande woningen of villa’s, schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwsberichten zoals nieuwe woningen en aankomende start-verkoop-momenten.

Vanaf nu houden we je automatisch op de hoogte rondom de ontwikkelingen van Koningsoord.

Maak je woonwensen waar.

Vul de enquête in en ondervind of je van Koningsoord jouw thuis wilt maken.

Naar de enquête
NU INSCHRIJVEN