Woningen Mariënkroon – NU IN VERKOOP

Bekijk alle woningtypen op deze pagina

Scroll door naar beneden.

Jouw woning in deelgebied Mariënkroon: rust, ruimte en rijkdom

Rondom het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot komen rustige woongebieden. Het eerste deelgebied van Koningsoord dat in ontwikkeling gaat heet Mariënkroon. Er is ruimte tot zo’n 100 woningen en er komt een gevarieerd aanbod: luxe karakterwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, gelijkvloerse patiowoningen en vrijstaande woningen. Bekijk ze allemaal op deze pagina!

12 Karakterwoningen Mariënkroon, vanaf € 319.000 vrij op naam

Op dit moment zijn er 12 luxe Karakterwoningen in verkoop. De woningen hebben een tuin op het westen en een privé parkeerplek. Ze zijn extra ruim, tot wel 719 m3 inhoud! Karakterwoningen zijn verkrijgbaar in 3 beukmaten, tot wel 6 meter breed.

Opvallend is de schitterende architectuur en mooie materialen: zinken elementen en geglazuurde stenen. Kenmerkend zijn ook de verschillende kaphoogtes die zorgen voor een aantrekkelijk straatbeeld. Alle Karakterwoningen krijgen luxe details als een sfeervolle gashaard en de extra plafondhoogte van ruim drie meter. Zonnepanelen, vloerverwarming op iedere verdieping en Heijmans SlimWonen huisautomatisering zijn ook inbegrepen.

Vraag de brochure en prijslijst op bij de makelaars.

6 Twee-onder-één-kapwoningen in Mariënkroon, vanaf € 459.000 vrij op naam

Op dit moment zijn er 6 twee-onder-één-kapwoningen in de verkoop. Deze statige woningen liggen op riante kavels met de tuinen op het zuiden. Opvallend is het luxe materiaalgebruik: zinken watergoten, daklijsten en dakkapellen, mooie metselverbanden met reliëfs en geglazuurde accenten. Kies voor een Z-woonkamer of een aangebouwde garage. Voorzien van alle moderne gemakken: energiezuinige installaties, onderhoudsarm en Heijmans SlimWonen huisbesturing.

Vraag de brochure en prijslijst op bij de makelaars.

7 Gelijkvloerse patiowoningen Mariënkroon, vanaf € 305.000 vrij op naam

Op dit moment zijn er 7 patiowoningen in verkoop. Deze gelijkvloerse woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond én een eigen tuin. Dankzij de verdieping kun je extra (slaap- of logeer-) kamers maken of heb je extra bergruimte. De slaapkamer beneden kun je ook gebruiken om je woonruimte te vergroten. Onderhoudsarm en energiezuinig, inclusief zonnepanelen. Heijmans SlimWonen huisautomatisering verhoogt je comfort en waakt over je veiligheid en gezondheid.

Vraag de brochure en prijslijst op bij de makelaars.

Vrijstaande woningen en meer

Aan de rand van deelgebied Mariënkroon, naast de mooie bomenrijen, zullen enkele pareltjes worden ontwikkeld tot vrijstaande woning. In fase 2 zullen tevens drie-onder-een-kapwoningen worden geintroduceerd. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling, schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwsberichten zoals nieuwe woningen en aankomende start-verkoop-momenten.

Vanaf nu houden we je automatisch op de hoogte rondom de ontwikkelingen van Koningsoord.

Maak je woonwensen waar.

Vul de enquête in en ondervind of je van Koningsoord jouw thuis wilt maken.

Naar de enquête
NU INSCHRIJVEN