Commerciële ruimtes: ondernemen in het hart van Berkel-Enschot

Deelgebied Dorpshart wordt het nieuwe, levendige winkelhart van Berkel-Enschot. Circa 11.000 m2 winkel-/bedrijfsruimtes en zo’n 140 nieuwbouw huur- en koop-appartementen in de kern van gebiedsontwikkeling Koningsoord. De ideale plek om te ondernemen! Ben je op zoek naar commerciële ruimte voor je bedrijf of winkel? Dorpshart is al in gebouwd. Er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar!

winkels berkel-enschot

Huur of koop. Groot of klein.

In de plint van de vier woonblokken in deelgebied Dorpshart van Koningsoord wordt in totaal ruim 11.000 m2 commerciële (winkel)ruimte gerealiseerd. Deze ruimte wordt in grote mate betrokken door de ondernemers van het huidige winkelcentrum Eikenbosch. Naast de komst van oude bekenden zullen ook nieuwe ondernemers hun opwachting maken. Er is nog winkelruimte te koop of te huur. Bekijk de beschikbaarheid in de plattegrond.

centrum Berkel-Enschot

Een diverse mix van branches

In het Dorpshart komen straks drie grote supermarkten (Albert Heijn, Jumbo en Aldi). Daarnaast is er in het winkelcentrum plaats voor landelijke, regionale als ook lokale ondernemers. Doelstelling is een evenwichtige branchering met elkaar aanvullende winkels/branches. Informeer naar de actuele invulling om te zien waar uw onderneming het beste past.

Parkeerplaats

Riante parkeermogelijkheden

Het Dorpshart beschikt over een riante, openbare parkeergelegenheid op het maaiveld van maar liefst ruim 600 gratis parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn rondom het winkelcentrum gesitueerd, het grootste deel direct aansluitend op de gebiedsontsluitingsweg ten westen van het winkelcentrum Koningsoord. Het winkelcentrum kent een goede bereikbaarheid met zowel auto, fiets als te voet.

Wil je hier ondernemen? Informeer bij onze adviseurs.

Heijmans

Bel 06 – 54 31 90 46
of mail naar de heer Reinier Janssen.

STUUR E-MAIL

Van de Wouw & partners

Bel 013 – 523 05 07
of e-mail naar de heer Frank van de Wouw.

STUUR E-MAIL