Abdijpoort | Een groen vooruitzicht

Landschapsarchitect Studio REDD

Bijna iedereen heeft vanuit het appartement zicht op de binnentuin. Een groot deel van de balkons ligt er zelfs direct aan. Om die reden krijgt Abdijpoort een onder architectuur aangelegde binnentuin. Zo kunnen wij u vanuit uw appartement in Abdijpoort altijd een mooi uitzicht garanderen.

Daan Janssen maakte samen met het team – waaronder Nout Sterk – van Studio REDD het ontwerp van de binnentuin. Studio REDD is een ontwerpstudio voor tuin en landschap dat in het hogere segment goed aangeschreven staat. Alle projecten worden door diverse specialisten gemaakt. Van conceptniveau, tot uitwerking en beplanting. REDD mag zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers tot zijn klantenkring rekenen.

Abdijpoort krijgt een groen hart

Daan vertelt enthousiast: “Abdijpoort voegt veel waarde toe aan Koningsoord en als je aan zo’n unieke ontwikkeling een bijdrage mag leveren, is dat natuurlijk erg leuk. Ik zie de binnentuin voor me als een groene oase die mooi is om naar te kijken én waar bewoners rustig een boek lezen en misschien wel een kop thee met elkaar drinken.”

Het verlengstuk van uw huis

Daan vervolgt: “Het gaat erom dat dit als het verlengstuk van het huis wordt gezien. Dat vinden we bij REDD heel belangrijk. Wij hebben de overtuiging dat een goed ontworpen tuin het verschil maakt tussen ergens wonen en u écht thuis voelen. Wanneer wij werken aan een tuinontwerp voor onze opdrachtgevers, creëren we harmonie tussen architectuur, landschap en leefstijl. Naast dat we voor Abdijpoort het binnentuinontwerp maken, zijn we er ook voor de bewoners als zij om een stukje advies of maatwerk verlegen zitten voor hun terras of balkon.”