BERKEL-ENSCHOT

Berkel-Enschot (gemeente Tilburg) heeft alles wat het leven aangenaam maakt: alle voorzieningen, vele (sport-)verenigingen en een echt dorpshart met kleine en grote winkels! Maar ook volop groen, rust en recreatie. Hier heb je nog ruimte om je heen. En toch dichtbij Tilburg. Ruimte om te leven, ruimte om te groeien. Voor jou, voor je gezin.

STEL JE EENS VOOR…

Zaterdagochtend zou hier zomaar kunnen beginnen in de prachtige natuur. Loop een rondje hard over de Kampina terwijl de dauw nog boven de vennen hangt of wandel door de Loonse en Drunense Duinen met de hond. Met het veranderen van de seizoenen is er altijd weer wat nieuws te zien. Daarna lekker een kop koffie bij Hemels, het restaurant dat een plek heeft gekregen in het prachtige oude klooster. Na de koffie wandel je in een paar minuten naar huis. Of duik je nog even het winkelcentrum in om met het gezin het weekend te vieren?

 

VOORZIENINGEN

In het gloednieuwe dorpshart kun je terecht voor een dagelijkse boodschap en net dat beetje meer. Hier zitten ook diverse horeca-gelegenheden, de huisarts en de apotheek. In de zomer verleidt Arbie’s Beachhouse je voor een middagje strand op het sfeervolle paviljoen. En als je terug naar huis fietst, doe dan even de boerderijwinkel of de weekmarkt aan om wat verse producten te halen voor het avondeten. Dit is genieten van nieuw wonen op een plek waar historie, uitstekende voorzieningen, horeca en natuur samenkomen.

OMRINGD DOOR VIER GEZELLIGE BRABANTSE STEDEN

Ook als je een middag uitgebreid wilt winkelen, zit je hier goed. Vanaf Koningsoord rijd je zo naar Tilburg-Centrum, waar ook de Spoorzone zich heeft ontpopt tot nieuwe hotspot van de stad. Tilburg is maar 10 minuten rijden en met de fiets ben je er in 20 minuten. ’s-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven vind je op slechts 25 minuten rijafstand. Dat is het grote voordeel van centraal in Brabant wonen. En dat doe je vanuit een complete, rustige uitvalsbasis.

Welke woning heeft jouw voorkeur? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Aanmelden nieuwsbrief en/of je gegevens updaten
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.