Comfortwoning Eik

Indicatieprijs € 489.000,- 

De prachtige hoekwoningen zijn de echte blikvangers van dit plan. Onder de puntgevels bevinden zich ruime comfortwoningen. Het hoofdgedeelte bestaat volledig uit leefruimte met aan de voorzijde de woonkamer en de keuken aan de tuinzijde. De zijuitbouw met een ruime slaapkamer en badkamer zorgt ervoor dat het volledige woonprogramma gelijkvloers is, en dit alles met een mooie, zonnige tuin.

 

De techniekruimte functioneert als handige bijkeuken met een complete set aan installaties, zoals een bodemwarmtepomp, warmte-terug-win-unit en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Acht zonnepanelen, de prachtige designkeuken, het hoogwaardige sanitair en tegelwerk zijn inbegrepen in de prijs.

 

Op de bovenverdieping is er nog voldoende ruimte voor extra kamers, ideaal voor kleinkinderen, een hobbyruimte of als berging. Een extra wastafel is optioneel beschikbaar. De zonnige tuin op het zuiden, met een houten berging en directe toegang tot de parkeerplaatsen, maakt wonen in hartje Berkel-Enschot compleet.

 

Creëer een zorgeloos thuis en bereid je volledig voor op de toekomst. Geniet van het beste van twee werelden – de rust van een kleinschalige buurt en de nabijheid van alle dagelijkse voorzieningen.

Bouwnummers: 1 en 7
Indicatieprijs: € 489.000,-
Woonoppervlakte:  108 m²
Inhoud: 431 m³
Perceeloppervlakte: 171 – 201 m²
Tuinligging:  zuid
Welke woning heeft jouw voorkeur? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Aanmelden nieuwsbrief en/of je gegevens updaten
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.