De eerste beelden van Voorhof delen we graag met je

Wat begon met een visie werd uitgewerkt in een ontwerp en daarna zijn we aan de slag gegaan met het maken van de beelden. En zodra deze impressies van de toekomst er zijn, begint het te leven. Vind je ook niet? Wij kregen een heel goed gevoel bij het zien van deze beelden van de 7 koopwoningen in fase I en we hopen dat jij ons enthousiasme deelt! 

Zoals je kunt zien, geen auto’s voor de deur, maar juist veel groen in een parkachtige setting. Een kleinschalige buurt met een eenduidige uitstraling die prachtig overgaat in de bestaande omgeving. Er is veel aandacht besteed aan subtiele detaillering waardoor Voorhof over tientallen jaren nog net zo mooi, dan wel mooier is. Want dan heeft al het groen voor de deur kunnen groeien en heb jij er als bewoner karakter aan gegeven. 

Bekijk de beelden en laat je verleiden. Voorhof is een van de laatste plannen met gelijkvloerse comfortwoningen in het centrum van Berkel-Enschot. Of we het beste voor het laatste hebben we bewaard? Wij laten het oordeel aan jou. 

Bekijk de woningtypes van fase 1 →